ONS TEAM VAN ERVAREN VERTALERS

Het vaste team van Square1Translations bestaat uit Ine, zaakvoerder en vertaler-tolk, Lennart , vertaler en management assistant, Dieter, vertaler en copywriter, Yasmine, vertaler, Dagmar, vertaler, en Bert, vennoot en verantwoordelijke voor de financiële en algemene administratie.

Ine, de drijvende kracht achter Square1Translations heeft meer dan 13 jaar ervaring als professioneel vertaler op het gebied van vertalen, tolken en projectmanagement. Omwille van haar passie voor de Franse taal, liep zij tijdens haar studies Major tolken/Vertaler, stage op de Belgische Ambassade in Parijs. Daarna ging ze aan de slag als juridisch vertaler bij het gerenommeerde advocatenkantoor, Linklaters LLP. Later werkte ze als technisch/bedrijfsvertaler bij Bis-Technics. Na 6 jaar ervaring te hebben opgedaan, ging ze haar grote droom achterna en begon ze als freelance vertaler. Na enkele jaren had ze zo’n groot netwerk van freelancers opgebouwd dat ze besloot haar eigen vertaalbureau op te richten. Ze moest niet lang nadenken over een naam die helemaal paste bij haar visie: Square1Translations, want iedere vertaling is het begin van een nieuw verhaal. It brings us back to square one.

Ook Lennart, vertaler en rechterhand van Ine, is steeds geboeid geweest door taal. In 2018 studeerde hij af als Master vertaler Frans/Engels aan de Vrije Universiteit in Brussel. Zijn passie en gedrevenheid worden weerspiegeld in zijn werk.

Dieter begon bij Square1Translations als jobstudent en al snel wisten we dat het goed zat. Dieter heeft ervaring opgedaan als vertaler bij een bedrijf in Dublin en ook in eigen land. Naast vertaler en revisor, heeft Dieter tevens een vlotte pen als  copywriter.

Yasmine heeft een voorliefde voor taal en gaat hier dan ook graag creatief mee om. Het geeft haar erg veel voldoening om klanten met de perfecte vertaling te helpen.

Dagmar vindt het interessant hoe men als vertaler een “taalgrens” kan weghalen en zo de communicatie kan vergemakkelijken voor de klant. Ze houdt niet van letterlijke vertalingen en vindt vrijwel altijd een creatieve manier om de tekst verstaanbaar aan de klant over te brengen.

Bert is de echtgenoot van Ine en vennoot in de zaak. Hij zorgt voor de financiële en algemene administratie. Hij komt uit een nest van ondernemers en kent de kneepjes van het vak. Omdat Bert zich graag bezighoudt met de cijfertjes, is hij een niet te missen schakel tussen de taalkundigen.

Lennart

Dieter

Yasmine

Dagmar

Square1Translations Dagmar

Ine

Bert

Facebook Icon Black And White Png White Facebook Icons 2020 01 14Linkedin logo Copyright © 2021 Square1Translations
Algemene voorwaardenCookiebeleid Privacybeleid
Square1Translations maakt deel uit van S1T bv